Ik ben GECERTIFICEERD Nia White Belt DOCENT.

Nia is dans, sport, mindfulness, yoga en plezier en dat allemaal in 1 les! Een ultieme mix die je goed laat voelen terwijl je conditie, kracht en souplesse ontwikkelt.

 

De reden dat ik les geef is dat ik dansen en lesgeven super leuk vindt en jou Nia graag wil laten ervaren. Het is voor iedereen mogelijk te bewegen met plezier door te luisteren naar jouw unieke lichaam, je conditie te verbeteren zonder prestatiedrang en lekker in je vel te zitten.

Mijn les tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Daarna voel jij je blij en energiek.

Dansen doe ik al mijn hele leven. Klassiek ballet, Musical, Argentijnse Tango, Salsa, Biodanza en de 5 ritmes.

 

In 2011 ontdekte in Nia en kort daarop besloot ik de White Belt (1e training in Nia) te volgen. Tijdens de White Belt klikte de danser in mij met de fascinerende Nia Technique. Ik wist: hierin wil ik lesgeven, dit wil ik met anderen delen. Door Nia ontdekte ik dat de combinatie van dansen en lesgeven mij veel plezier en vreugde geeft.

Ik wil jou graag deze unieke, speelse en energie gevende manier van dansen en bewegen laten ervaren op jouw manier en op jouw conditieniveau.

De mix van bewegingsvormen, de afwisselende stijlen van muziek en ritmes spreken uiteenlopende energieën aan die we allemaal in ons hebben. Nia nodigt jouw uit deze op een speelse en helende manier tot uitdrukking te brengen.

 

De klik van de Nia choreografie met de zeer diverse muziek is magisch en maakt blij.

 

Het vleugje yoga, mindfullness en lichaamsbewustwording maken Nia een compleet totaalpakket voor lichaam en geest: dit resulteert in body mind balance. Lekker uit je hoofd en in je lijf!

 

Ik verheug mij jou op mijn enthousiaste en speelse manier de magie van Nia dans te laten ervaren. Zodat jij je goed voelt van binnen uit en expressie kan geven aan jouw unieke lichaam op jouw manier. Your body's way zoals we in Nia zeggen.

ONTMOET CLARISSA

'Clarissa's enthousiasme is heel aanstekelijk! Ik verheug me al weer op de volgende les!'